Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, August 13, 2011 | 9:28 AM | 0 Atasinchi
assalamualaikum n hye ..
aq da beli da sliper bru .. jname paul cmit .. hehe . paul smith act .
oke , smalam tman mak aq mkn lps tarawih , mse tu mak aq bru blik dr keje ..
n then , mak aq cte la , mse dlu kn dye pena dduk UM . mse tu family dye susa sgt .
xde duet . stu hri ni , mak aq lapa gle kot , dkt kamsis *kampus siswi dye xde kwn , dye kwn nan sorang senior ni je .. mse tu , senior tu beli kuey teow , tp xajk pon mak aq mkn . mak aq plak tgh lapa ni , tp dsebabkn nk jmat duet n mse tu poket ksong , so mak aq ikat perut la *nk nnges aq time ni .. pastu senior ni mkn sket je . pastu dye buang , xoffer pon kt mak aq .. n then senior ni buang dlm TONG SAMPAH *oke dgr mcm hine sgt kn . tp it's fact ! . mak aq tgk senior tu da blah , mak aq g kutip kuey teow tu . YA ALLAH .. nk mnanges aq dgr mak aq cite , tp aq cover dgn gelak , sbb klaka jgk .. n then mak aq ckp .. tgk ssahnye idop mak dlu . tp , susa2 pon alhamdulillah , dpt jgk kdi doktor ..
ye , alhamdulillah . aq bngge ade mak cmni . I LOVE YOU MUM !





eh2 , ttibe lak nyelit gambar aq .. oke tape , sbelom pic aq tu , pic my mum yg gorgeous , yg hot n yg trwonderful ! mak aq ni plik sket ske fizik amik bio .. hehe . thats my mum . bye :)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Assalamualaikum . may all have a day full of barakah :)
YA Allah i love him . let us being forever until Jannah :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google