Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, September 16, 2011 | 9:20 AM | 0 Atasinchi
assalamualaikum n hi . kalian sume ape khabaq . berry rndu nie .. heheh #super poyo's .
oke arinie aku blik AG #alor gajah . knape ? ske ati la . heheh . xde ssaje mlawat rumah kedua . sala ke xkn ? hee . maghrib solat kt msjid AG . n then grak pegi PIZZA HUT CHENG . n ayh aku order CHUNKY LOADED yg bru tu . ayh aku tnye kt kakak tu  , sodap x pizza ni ? kakak tu pon dgn konpidennye mnjawab . mstilah sodap , kitorang da rse dlu . so ayh aku pon order chunky tu #ntah ape nme . n then bile da dpt agk trkezut jgk , sbb bnde tu besa k . dulang die , mcm nk tampi beras . huhuh . oke , n ktorang pon mkn . da suda mkn . tkan la button bill #pizza da ade button 4 service k . #unik . mse kakak tu nk amik kad kredit my dad . ayh aku ckp , tell ur manager pizza ni xsedap . trbeliak mte aku . aku rse kakak tu nk cair da celak die . hee . tp mmg fact xsedap . nk bwt mcm mne kn . n then , da siap baya , kakak tu kmas meja , aku tgk mke kakak tu still mnis , tp aku tau klu die tnjukkn mke sbenar rse mcm nk luda caris je kn . hihi . lps tu , mse nk klua , kakak yg mule2 amik order tu jge pntu .. #nseb baek die xmnjerit mcm kt hari2 . hee . ayh aku ckp , *pizza tu xsdap la . n then adik aku mnyampok .. *kate td sedap . pastu die blah . pergh prangai mcm hantu bonceng  . hahha . aku nk ckp sori kt kakak tu , tp mcm segan je . hehhe . mklomle berry kn PEMALU . sori ye pizza , jgn black list ktorang .

p/s : aku da ckp ngan ayh aku , jgn order plik2 . dgil padan muke . hehe . #sup cendawan die mcm sup campbell . garden salad die xmnarik .
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Assalamualaikum . may all have a day full of barakah :)
YA Allah i love him . let us being forever until Jannah :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google