Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, October 12, 2011 | 8:44 AM | 0 Atasinchi
assalamualaikum . jgn trkejut aku update belog ni . aku trbang dr asrama blik ke baiti jannati .
oke ni nk crite ni , aku xtau la knp aku byk sntap lps exam ni . aritu aku nnges , esok tu exam arb . nseb baek ade zati , ecah n uli . tenkiu . aku xtau knp aku rse mcm tu . i do no why . i don't blame both of u . i juz blame myself , how i can be that type . maafkn aku . aku xde niat pon nk trase ati ngan korang . aku mntak maaf sgt 2 .
aku than je dlu , n then jmpe zati bru la lpskn nnges tu spuas2 nye .mmg lega sgt dpt nnges . klu than prasaan ni , mmg skit sgt , mse tu mmg aku nk cpt2 jmpe zati , tp tbe2 tudong trsangkut kt meja lak . aduhai . spoilt . n then diorang ajk aku pegi skola , tgk dikir barat bbudak fom 1 . biase2 je . #still in renovation .
n then  theres one more thing that gonna make me cry . td aku belek2 die pnye profile , godek2 die pnye pic . n ade tgk stu pic ni , die komen2 , n aku tau die pena scandal dgn si die ni . tp , ntahla .. mybe die still tggu si die . spe tau kn ? aku xtau knp aku hrus jelos :( aku xske prasaan ni . #ihateit . aaaaaaaaarrrrrgggghhhhhh . mngkin ..
x , xkn aku ade feel kt die #mybe ye , tp aku yg mnafikn .huh . ntahla , skarang ni aku pasrah je , biarlah mse yg mnentukan

p/s : love is like a disaster :(
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Assalamualaikum . may all have a day full of barakah :)
YA Allah i love him . let us being forever until Jannah :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google