Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, January 22, 2012 | 6:02 AM | 0 Atasinchi
ASSALAMUALAIKUM ..
trime kseh la bkk blog aku yg xlawa mcm blog korang tu :)
#i appreciate it ;)
there's something i want to share dgn korang !
.
.
.
.
.
.
hffttt !!
knp kau tlis mcm tuh ?? sumpa aku rse dihine tau x !
knp kau tlis mcm kau xsala lngsong ek ? aku xfhm btol ngan kau nie !
da bwt TAIK ngan aku . then BENCI aku ?? wow hebat siak .
aku 'BANGGE' ade kwn mcm kau #xyah nk bngge sgt la kn ..
tepok siket ! hoho ..
sumpa weh , klu aku xsyg kau da pcah da mulot kau ! 
bkn la aku nk tnjok kuat ke ape . aku ade silat .. ngehngeh ..
tp kau mmg tmpah kubor kt bkit rmbai la kn , sbb update blog mcm tu !
ptot ke kau mntak maaf kt aku ?? hoh .. 
xweh x ! kau xpyah mntak maaf , bia aku je melutot lutot dpn kau mcm org keling kt batu cave
mntak maaf kt kau ! #pkir sndri la kwn ..
sala sape skang ? k , bkn sala kau kn act .. tp kau trsala lngkah dher !
kau pki kaup je .. bkn diorang jd kau ! diorang jd aku pon mmg trok kau kne tibai !
aku da bwt smeting yg kau xsngke ? smeting yg bwt kau bnci gile2 kt aku ??
ape je yg aku bwt kt kau ?? tlis psl kau kt blog ? mnganjing kau kt status ? hoho . mmg pon .
tp . aku ade ke mention nme kau ? xkn ... so kau nk sentap nape ?
kau xpkir ape yg kau da bwt kt aku ? klu nk dkire blik , ape yg kau bwt kt aku xsetimpal ape yg aku blas
utk kau ! hnye ALLAH maha mmbalas .
kau xkesa da xrpat ngan aku ? tp aku kesa .. sbb aku syg kau ! aku xpena bnci kau . 
xkire la kau bwt taik mcm mne pon dgn aku .. aku ttap xbole nk bnci kau !
sbb kau HALF OF MY LIFE ! 
ssah snang dlu kite brsame , knp ttibe jd mcm nie ?? think rasional k ..
oke ! aku mntak maaf , kau la kwn susa snang aku , then ape jd skarang ? kawan mkn kawan ?
ntahlah .. tepok tangan tnye otak !

p/s : smpai ati kau kn :')

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Assalamualaikum . may all have a day full of barakah :)
YA Allah i love him . let us being forever until Jannah :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google